Freek zorgt ook nu voor je hypotheek

Freek zorgt ook nu voor je hypotheek

Vrijdag 18 december 2020

Freek zorgt ook nu voor je hypotheek

Ook tijdens de lockdown kunt u bij Freek Hypotheek terecht. Wij beantwoorden al uw vragen over hypotheken en de woningmarkt. Telefonisch, via beeldbellen of op kantoor in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Utrecht. Deze vestigingen van Freek zijn onderdeel van VMD Koster verzekeringsgroep.

Een afspraak via telefoon, beeldbellen of op kantoor

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers staat voorop. Daarom houden wij ons bij Freek Hypotheek aan de richtlijnen van overheid en RIVM. In deze tijd geven wij advies over hypotheken daarom meestal telefonisch of via beeldbellen.

Maar als het nodig is, kunt u ook nog steeds bij ons kantoor langskomen. We hebben zowel in Alphen aan den Rijn, Bodegraven als Utrecht verschillende voorzorgsmaatregelen getroffen om coronaproof in gesprek te gaan.

Wilt u langskomen bij Freek?

Wij vragen u om eerst telefonisch of via de website van Freek een afspraak te maken als u ons kantoor wilt bezoeken. We willen voorkomen dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn.

Heeft u een afspraak en heeft u klachten die horen bij het coronavirus (zoals hoesten en koorts)? Dan vragen we u thuis te blijven. We kijken dan samen of de afspraak ook op een andere manier of op een ander moment kan.

De contactgegevens van Freek Hypotheek