Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Coronavirus en bereikbaarheid VMD Koster

Coronavirus en bereikbaarheid VMD Koster

De risico’s van het coronavirus zijn groot. Daarom houden wij ons bij VMD Koster aan de richtlijnen van overheid en RIVM. De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers staat voorop. Wij nemen daarom maatregelen om de verspreiding te vertragen.

Contact met VMD Koster

Wij zijn uiteraard per telefoon en e-mail bereikbaar. Heeft u een vraag over uw verzekeringen? Stuur uw mail naar en wij zorgen ervoor dat uw mail snel bij de juiste behandelaar ligt. Ons telefoonnummer is 0172 611 116.

Maatregelen die wij hebben genomen

  1. Een deel van onze medewerkers werkt thuis. We blijven goed bereikbaar, maar het kan zijn dat het iets langer duurt voordat u telefonisch te woord wordt gestaan.
  2. Adviesgesprekken worden zoveel mogelijk telefonisch of online gevoerd.
  3. Wij gaan niet bij klanten op bezoek als dat niet noodzakelijk is.
  4. Ook proberen wij het bezoek op ons kantoor te beperken. Als wij u ook telefonisch of online van dienst kunnen zijn, heeft dat onze voorkeur.
  5. Als het noodzakelijk is elkaar fysiek te ontmoeten, informeren wij u bij binnenkomst over de maatregelen die wij op kantoor nemen en wat wij van u verwachten. Op de dag voor ons gesprek vragen wij u of u last heeft van een droge hoest, luchtwegklachten en/of koorts. Van onze medewerker krijgt u dan ook een bevestiging dat hij of zij geen last heeft van deze symptomen.

Coronavirus en verzekeringen

Omdat het coronavirus veel vragen oproept, vindt u op deze website informatie over het coronavirus en uw verzekeringen: vmdkoster.nl/corona. Ook beantwoorden wij de meest gestelde vragen over ziekteverzuim als gevolg van de pandemie.

Vraag stellen of verzoek terug te bellen

Aanvinken