Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

BCM (Business Continuity Management)

Wij analyseren, adviseren en helpen u bij het voorkomen en beperken van risico’s. Daarbij kijken wij veel verder dan alleen verzekeren. Met effectief risicobeheer helpen wij u vervelende verrassingen te voorkomen. Daarom zijn wij een partnerschap aangegaan met BCM, een totaalpakket aan diensten waarmee een bedrijf na een calamiteit snel weer op de been is.

Risicobeheer doe je samen

Onze visie is: risicobeheer doe je samen. Daarmee bedoelen we niet alleen de klant en VMD Koster. Er zijn altijd meer partijen betrokken bij effectief risicobeheer. Daarom zijn wij een partnerschap aangegaan met BCM in Woerden. BCM biedt een totaalpakket aan diensten waarmee een bedrijf na een calamiteit snel weer op de been is.

Website BCM 

Business Continuity Management en een uitwijklocatie

De grootste bedrijven hebben vaak zelf voorzieningen voor wanneer zij te maken krijgen met een grote calamiteit, zoals een brand of stroomstoring. Maar voor de meerderheid van de mkb-bedrijven is die voorziening er niet. BCM consulteert bedrijven over het totale continuïteitsplan, maar biedt ook een betaalbare, optimaal ingerichte uitwijklocatie. Een kantoorruimte met telefonie en uw eigen IT-infrastructuur voor vijftig mensen, waar het
crisisteam binnen twee uur terecht kan. Er zijn ook voldoende toiletten,
een keuken en zelfs een eigen kluis.

VMD Koster en BCM

BCM biedt de eerste hulp vooraf en direct na een calamiteit. De voorbereidingen én de daarop volgende oplossing, het uitwijkkantoor, zorgen ervoor dat ondernemers zich bij een calamiteit snel kunnen richten op de toekomst van hun bedrijf. Maar bij bijvoorbeeld brand is de schade aan de inventaris, goederen en het bedrijfsgebouw groot. Ook loopt het bedrijf omzet mis. Verzekeringen zijn een belangrijk puzzelstukje binnen BCM.

Advies over risicobeheer? Vul het contactformulier in

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Menno Sombroek

Menno Sombroek

risicomanager & teamleider

06 83 60 85 69

Risicobeheer doe je samen
Alle specialisten