Advies aanbieden collectieve zorgverzekering voor 2020

Advies aanbieden collectieve zorgverzekering voor 2020

Woensdag 27 november 2019

Advies aanbieden collectieve zorgverzekering voor 2020

Wilt u medewerkers helpen bij een gezonde leefstijl op het werk en thuis? Samen met zorgverzekeraar CZ bieden wij een goede oplossing. Wanneer uw medewerkers deelnemen aan de collectieve zorgverzekering in 2020, krijgen zij niet alleen korting op de premie, maar ook het gratis Gezond aan het werkpakket en extra vergoedingen. Daarmee kunnen ze zelf werken aan hun gezondheid.

Advies collectieve zorgverzekering

Aanbieden collectieve zorgverzekering

Een collectieve zorgverzekering starten kost uw bedrijf niets. Wanneer u bij ons aangeeft dat u interesse heeft, zorgen wij ervoor dat snel een contract wordt gesloten. Vervolgens gaan wij samen met u aan de slag om uw medewerkers te informeren.

Van alle zorgverzekeraars biedt CZ op dit moment de beste mogelijkheden voor werkgevers en medewerkers. Dus ook als er al een collectieve zorgverzekering loopt bij een andere verzekeraar is dit interessant. Een bijkomend voordeel is dat CZ, in tegenstelling tot veel andere verzekeraars, de premie voor 2020 heeft verlaagd.

Gezond voordeel voor al uw medewerkers

Collectief verzekeren is voordelig. Want uw medewerkers krijgen korting op de premie en ruimere vergoedingen in de collectieve aanvullende verzekeringen. Met het Gezond aan het werkpakket, krijgen uw medewerkers toegang tot het FitzMe portal. Daar helpt hun persoonlijke digitale assistent ze om gezond aan het werk te blijven. Ze verminderen hun werkstress, slapen beter en worden fysiek sterker met handige artikelen, zelftesten en exclusieve modules. Zo blijven uw medewerkers fysiek fit en mentaal sterk.

Duurzaam inzetbare medewerkers

Het is ook in uw voordeel als zoveel mogelijk medewerkers via uw bedrijf zijn verzekerd. Want de collectieve zorgverzekering helpt mee aan de duurzame inzetbaarheid. Gezonde medewerkers zijn 18% productiever, verzuimen minder en gaan met plezier naar het werk.

CZ kan helpen verzuim te verkorten of te voorkomen. Samen met CZ zorgen wij voor de inzet van de juiste interventie als een medewerker dreigt uit te vallen. Voor werkgever en werknemer heeft het dus voordeel om collectief verzekerd te zijn!

Hoe kunt u de collectieve zorgverzekering bij CZ starten?

Met het implementatieformulier kunt u de collectieve zorgverzekering aanvragen. Stuur het ingevulde formulier vervolgens terug naar mij of één van mijn collega's. Als het contract ingeregeld is, kunnen wij u ondersteunen bij de communicatie naar de medewerkers zodat iedereen op de hoogte is.

Downloads

Contactformulier collectieve zorgverzekering