Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

VMD KOSTER genomineerd voor onderneming van het jaar

dinsdag 6 december 2016

Op donderdag 1 december werden de drie genomineerden voor de titel Onderneming van het Jaar 2017 in de gemeente Alphen aan den Rijn bekend gemaakt. De jury koos voor VMD KOSTER, Hoogeveen Plants en D&K Autoglas. Op 12 januari 2017 wordt de winnaar gekozen.

Natuurlijk zijn wij ontzettend blij met onze nominatie, zeker wanneer je bekijkt welke topbedrijven ook kans maakten op een nominatie. Dat waren BROOD&KO, Dakdekkersbedrijf Kewodak, Eskens Groep, Limeta, Motorkledingcenter, PlantenTuin Esveld en Pursue Personal Training.

Waarom kiest de jury voor VMD KOSTER?

In het juryrapport wordt duidelijk gemaakt waarom voor ons bedrijf gekozen is: “VMD KOSTER is een prachtig en flexibel bedrijf om trots op te zijn. Zij hebben een mooie en moeilijke fusie achter de rug. Verzekeringen en pensioenen blijven een moeilijk toonbaar product, maar VMD KOSTER weet dit prima te vertalen naar de markt. De nadruk ligt op relaties en het ontzorgen van de cliënt. Zij mogen speken van continue kwalitatieve groei. De gepaste terughoudendheid past bij het product en bij VMD KOSTER.”

Daaraan voegt de jury toe: “Een toponderneming met veel aandacht voor de mensen in de organisatie. VMD KOSTER hoort zeker op de lijst van genomineerden voor de titel Onderneming van het jaar.” U begrijpt dat wij ontzettend trots zijn op deze lovende woorden en het feit dat we bij de top-3 horen.

Wie zijn de andere kanshebbers?

D&K Automotive Glass is een innovatief bedrijf dat van standaard vlak glas de meest uiteenlopende vormen autoruiten voor alle soorten automobielen vervaardigt. Zij staan samen met de autofabrikanten aan de wieg van de nieuwste modellen die soms pas over enkele jaren in de showroom te bewonderen zijn.

Hoogeveen Plants heeft al dertig jaar ervaring in het kweken en vermarkten van klimplanten, fruitplanten, grassen en helleborus. De producten worden door heel Europa en Rusland afgezet. In totaal heeft Hoogeveen Plants zo'n 25 hectare tot haar beschikking verdeeld over elf productielocaties. Elke locatie is verantwoordelijk voor een vaste productgroep met een enthousiast team, dat vol passie met de producten bezig is.

De verkiezing volgen via social media of zelf uw mening geven? Gebruik #ovhj2017

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Herman Broere

Herman Broere

directeur

0172 611 116

Een verzekering sluiten kan iedereen. Zorgen dat het passend blijft bij het risico is de uitdaging!
Alle specialisten