Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Premies 2017 bij Delta Lloyd, Menzis en Zorg en Zekerheid

donderdag 17 november 2016

Zoals ieder jaar wachten veel zorgverzekeraars tot het laatste moment (19 november) met het bekend maken van de premie. Nederlanders hebben hierdoor pas heel laat een beeld van wat hij volgend jaar kan verwachten.

Zorg en Zekerheid

Dit jaar kunt u voor het eerst ook bij VMD KOSTER terecht voor de zorgverzekering van Zorg en Zekerheid. Daarbij krijgt u een aantrekkelijke korting op zowel de basis- als aanvullende zorgverzekering. Daarmee worden de premies voor 2017:

  • Zorg Zeker Polis (naturapolis) € 107,83 per maand
  • Zorg Vrij Polis (restitutiepolis) € 110,62 per maand

Menzis

De premies van zorgverzekeraar Menzis stijgen. Voor Menzis Basis (de meest gekozen verzekering) neemt de premie met 11% toe tot € 119,-. Voor Menzis Basis Voordelig wordt de premie € 103,- en voor Menzis Basis Vrij € 122,-. Deze bedragen vallen lager uit als u gebruik kunt maken van een collectiviteitskorting. VMD KOSTER informeert u hier graag over.

De hogere premie heeft rechtstreeks te maken met de toename van de zorgkosten in Nederland. De verwachting is dat de zorgkosten in Nederland de komende jaren blijven stijgen.

Delta Lloyd

Delta Lloyd heeft de premie voor de basisverzekering restitutie in 2017 vastgesteld op € 115,83 per maand (exclusief de korting die u via VMD KOSTER krijgt). Dit betekent een stijging van 7,75%. Delta Lloyd richt zich ook in 2017 op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. Daarnaast kunnen verzekerden altijd zelf hun zorgverlener kiezen.

Eerdere nieuwsberichten over de zorgverzekering in 2017

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Wilco Rasink

Wilco Rasink

adviseur & teamleider

0172 820 029

Snelheid en kwaliteit. Dat is de kracht van volmacht!
Alle specialisten