Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Hoeveel weet u van ziekteverzuim? Doe mee aan de enquête!

vrijdag 28 oktober 2016

  • Wat zijn de gemiddelde kosten voor een zieke werknemer?
  • Wat wordt beschreven in de Wet Verbetering Poortwachter?
  • Is een werkgever verplicht om zich aan te sluiten bij een arbodienst?

Denkt u het antwoord op deze vragen te weten? Of wilt u testen hoe goed uw kennis over (langdurig) ziekteverzuim is. Doe dan mee aan deze enquête. Met het onderzoek wordt in kaart gebracht of bedrijven bekend zijn met de regels en verantwoordelijkheden als het gaat om zieke werknemers.

Over het onderzoek

De enquête is bedoeld voor de medewerkers binnen uw bedrijf die zich bezighouden met personeels- en/of verzuimbeleid. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Linda Hoogervorst. Ze is student Financial Services Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Het onderzoek is onderdeel van haar afstudeerstage en –scriptie.

U krijgt na afloop een rapportage over het onderzoek

Als u de enquête invult en uw e-mailadres achterlaat, ontvangt u in december een e-mail met de resultaten van het onderzoek en de antwoorden van de kennisvragen. Natuurlijk geven wij daarin ook enkele handige tips om verzuim binnen uw bedrijf onder controle te krijgen.

Ondersteuning Ronald McDonald Huis

Als dank voor deelname aan het onderzoek doneert VMD KOSTER voor ieder volledig ingevuld formulier € 2,50 aan het Ronald McDonald Huis Leiden. Vul dus de enquête in via deze link. Het kost u slechts 10 minuten!

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Niels Haasjes

Niels Haasjes

communicatie

0172 611 116

Wij staan voor duidelijke communicatie. Zo weet u altijd wat wij van u verwachten en wat u van ons mag verwachten!
Alle specialisten