Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Collectieve zorgverzekering gaat verder dan alleen korting

vrijdag 16 september 2016

Biedt u als bedrijf een collectieve zorgverzekering aan voor uw medewerkers? Bij veel bedrijven is (of was) dit wel het geval, maar wordt er de laatste jaren minder aandacht aan besteed. En dat terwijl dit nog steeds van groot belang is. Zeker nu strenger gekeken wordt welke organisaties collectiviteitskorting aan mogen bieden.

Een alternatief voor de budgetpolissen

Veel Nederlanders hebben de afgelopen jaren gekozen voor een zeer goedkope zorgverzekering met een veel te beperkte dekking (dit noemen wij een budgetpolis). Met een collectieve zorgverzekering biedt u uw medewerkers bij een kwalitatief sterke zorgverzekeraar een prima alternatief.

Verlagen van het ziekteverzuim

Bij veel werkgevers staat het beperken van ziekteverzuim hoog op de agenda. En terecht! Daar kan de zorgverzekering een grote rol in spelen. Daarom verdient de zorgverzekering via de werkgever weer een plaats in de schijnwerpers.

Aanvullende diensten die perfect passen bij verzuimpreventie

U wilt toch ook gezondheidsrisico's beperken, productiviteit verhogen en duurzame inzetbaarheid verbeteren? Wij werken met verschillende verzekeraars samen die hiervoor uitstekende programma's aanbieden. Is dit voor uw bedrijf interessant? Neem contact op met de specialisten op het gebied van zorg en inkomen van VMD KOSTER. Bel 0172 611 116 of stuur een e-mail naar .

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Arthur de Jong

Arthur de Jong

adviseur

0172 424 244

Duidelijk maken wat uw plichten zijn aangaande ziekte van medewerkers. Welke risico’s kunt u dragen en wat kunt u beter verzekeren of wat moet u verzekeren.
Alle specialisten