Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Heeft u een schade? Meld het online!

dinsdag 16 augustus 2016

Na een schade wilt u uiteraard dat alles zo snel mogelijk is opgelost. En natuurlijk ook dat de uitkering zo snel mogelijk op uw rekening staat. Om de afhandeling zo snel mogelijk te laten verlopen, vult u het formulier in via www.vmd.nl/schade-melden. Wij zorgen er dan voor dat de schade soepel en vlot wordt afgewikkeld. Daarom heeft u voor VMD KOSTER gekozen. Wij zijn er voor u!

Online schade melden voor particulieren

De meeste particuliere schades kunt u online melden. Maak hiervoor gebruik van de onderstaande formulieren. Nadat u het formulier hebt ingevuld, is de schade bij VMD KOSTER gemeld. U ontvangt een kopie van de melding in uw eigen mailbox. Wanneer er naar aanleiding van de melding nog vragen zijn, dan nemen wij contact met u op.

Kunt u geen gebruik maken van één van deze formulieren? Dan kunt u gebruik maken van het algemene schadeformulier.

Online schade melden voor bedrijven en verenigingen

Voor een zakelijke schade kunt u gebruik maken van het algemene schadeformulier.

Lukt het niet de schade online te melden?

Staat voor uw schade het juiste formulier er niet bij? Of heeft u vragen over invullen van het schadeformulier? Neem dan contact op met onze schadebehandelaars via 0172 424 244. Zij helpen u graag verder.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Inge Hartmans

Inge Hartmans

schadebehandelaar & teamleider

0172 245 964

Wij zorgen er dan voor dat de schade soepel en vlot wordt afgewikkeld. Daarom heeft u voor VMD Koster gekozen. Wij zijn er voor u!
Alle specialisten