Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Concert Brand Meesters in Adventskerk op 23 april

maandag 11 april 2016

De Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert op zaterdagavond 23 april het brandconcert Brand Meesters in de Adventskerk in Alphen aan den Rijn. VMD KOSTER verzekeringsgroep is een hoofdsponsor van dit unieke concert. Wanneer je regionaal de grootste brandverzekeraar bent, dan kan je natuurlijk niet anders. Wij verloten kaarten onder de mensen die reageren via .

100 jaar na grote brand in de Adventskerk

Jan de Kruijff is de voorzitter van de Stichting Vrienden van de Adventskerk. Hij legt uit waarom dit concert zeker een bezoek waard is: "Dit concert is uniek omdat de samenwerking tussen de muzikanten en de aanleiding van het concert eenmalig zijn. Wij herdenken deze maand namelijk de brand in de Adventskerk die 100 jaar geleden, in 1916, de voormalige kerk volledig in as legde."

Het programma

Onder leiding van de bekende dirigente Lucienne de Valk, zal de Brandweer Harmonie uit Bilthoven sámen met stadsorganist Simon Stelling een moderne compositie van lichtklassieke muziek en populaire muziek ten gehore brengen. Zo spelen zij onder andere stukken als Music for the Royal Fireworks van G.F. Händel, Pomp and Circumstances en een muziekstuk uit de bekende film Backdraft.

Kaartverkoop

Vanaf 20.00 uur 's avonds gaan de deuren van de kerk open voor dit bijzondere concert Brand Meesters. Kaarten in de voorverkoop zijn € 15,- per stuk, inclusief één consumptie 'om na te blussen'. Boekhandel Haasbeek in de Julianastraat is één van de verkooppunten.

Wilt u kans maken op de gratis toegangsbewijzen?

Om mee te doen aan de verloting van de kaarten stuurt u een e-mail naar  met als onderwerp Brand Meesters. De winnaar wordt maandag 18 april bekend gemaakt.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Niels Haasjes

Niels Haasjes

communicatie

0172 611 116

Wij staan voor duidelijke communicatie. Zo weet u altijd wat wij van u verwachten en wat u van ons mag verwachten!
Alle specialisten