Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Op vakantie? Controleer dan eerst uw verzekeringen

dinsdag 17 april 2018

Op vakantie? Controleer dan eerst uw verzekeringen

Voordat u op vakantie gaat is het altijd verstandig even stil te staan bij de reisverzekering. Bent u voldoende verzekerd voor uw aanstaande reis? Onderstaande tool van Wijzer in geldzaken helpt u om dit te checken. Door een paar vragen over uw vakantie te beantwoorden krijgt u een korte lijst met tips en aandachtspunten.

Persoonlijk advies over de reisverzekering

Naturlijk kunt u ook terecht bij de adviseurs van VMD Koster verzekeringen voor een controle van uw reisverzekering. Bel 0172 611 116 of stuur een e-mail naar en wij nemen uw situatie met u door.

Het belang van een reisverzekering

Een reisverzekering is er natuurlijk voor schade aan uw bezittingen, maar ook voor medische kosten. Hierbij gaat het met name om de in het buitenland gemaakte ziektekosten en kosten voor repatriëring die niet door de ziektekostenverzekeraar worden vergoed. In dit kader valt te denken aan:

  • Een gezinslid krijgt te maken met ziekenhuisopname waardoor de overige gezinsleden ook langer moeten blijven.
  • Tijdens uw vakantie in het buitenland krijgt u bericht dat in Nederland een familielid in de eerste of tweede graad ernstig ziek is of is komen te overlijden waardoor u direct terug moet naar Nederland.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Petra de Vlieger

Petra de Vlieger

uw eerste aanspreekpunt

0172 611 116

Vakkundig, servicegericht en toegankelijk, dáár zit onze kracht.
Alle specialisten