Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Gemiddelde advieskosten uitvaartverzekering gedaald

dinsdag 23 februari 2016

De gemiddelde advieskosten voor uitvaartverzekeringen daalden in 2015. Dat blijkt uit onderzoek van Monuta Gemiddeld betaalde een klant in 2015 € 116,- euro voor uitvaartverzekeringsadvies, een daling van circa 13% ten opzichte van 2014. De gemiddelde kosten van een doorlopend serviceabonnement gingen juist omhoog: van € 4,92 naar € 6,81 per maand.

Uitvaarverzekering zeer belangrijk

Uit onderzoek door GfK onder 55.000 Nederlanders bleek onlangs dat drie op de tien ondervraagden geen enkele mogelijkheid ziet om de kosten van de uitvaart binnen 30 dagen te kunnen betalen. Daarnaast geeft 12% geeft aan het bedrag niet zelf te kunnen betalen, maar wel te verwachten het geld op een andere manier bij elkaar te kunnen krijgen en nog eens een op de tien heeft geen idee of ze de kosten binnen de gestelde betalingstermijn kunnen voldoen. Deze cijfers laten zien dat aandacht voor de financiering van uitvaartkosten noodzakelijk blijft.

Groene Hart Pakket Polis

De Groene Hart Pakket Polis (GHPP) van VMD is een verzekering met uitstekende voorwaarden en een lage premie. Om onze dienstverlening voor u helder en inzichtelijk te houden is er automatisch een serviceabonnement aan gekoppeld. Voor een gering bedrag per maand bieden wij u de service waar uw verzekeringspakket om vraagt.

Uitvaartverzekeringen in de GHPP

Ook uw uitvaartverzekering valt onder dit serviceabonnement. Dit betekent dat u geen aparte kosten betaalt voor uw uitvaartverzekering. De kosten voor het serviceabonnement liggen lager dan de abonnementskosten uit het onderzoek van Monuta. Dit onderstreept nog maar eens het voordeel dat de GHPP met serviceabonnement u biedt.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Karin Verzuu

Karin Verzuu

uw particuliere adviseur

0172 611 116

Ik zorg er graag voor dat u tevreden bent en blijft over uw verzekeringen bij ons op kantoor.
Alle specialisten