Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

De verhuizing naar de Baronie (1)

donderdag 10 september 2015

Op 1 oktober 2015 verhuizen wij naar de Baronie. Een prachtig gerenoveerd pand in Alphen aan den Rijn met veel historie. In 1954 opende de Cacao en Chocoladefabriek Baronie in Alphen aan den Rijn zijn deuren. De fabriek stond toen nog in een lege polder. De chocoladefabriek heeft Alphen aan den Rijn voorgoed veranderd; dankzij de werkgelegenheid groeide het inwonersaantal en Alphen staat nu nog steeds op de kaart als het gaat om bedrijvigheid.

De renovatie

Sinds 2001 stond het complex leeg en werd het verval steeds meer zichtbaar. Totdat een grote projectontwikkelaar de handschoen oppakte en de Baronie volledig renoveerde. Het resultaat mag er zijn! 

2014

Over VMD KOSTER verzekeringsgroep

VMD en KOSTER gaan samen verder in de VMD KOSTER verzekeringsgroep. Midden in het Groene Hart vormen wij een groot adviesbedrijf op het gebied van risicomanagement, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Naast de versterking in financieel advies, kunnen wij onze klanten ook beter bedienen op het gebied van risicomanagement, collectieve groepsaanbiedingen en communicatie. Met de samenvoeging van VMD en KOSTER maken wij ons klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin de klant centraal blijft staan.

Beide bedrijven blijven voorlopig onder de eigen naam actief. Er verandert voor onze klanten dus niets. U houdt ook uw vertrouwde contactpersonen. Door de vakkennis binnen beide organisaties die nu gedeeld wordt, kunnen wij onze klanten zelfs nog beter van dienst zijn. Wanneer in de toekomst de samenwerking intensiever wordt, profiteert u daar natuurlijk alleen nog maar meer van.

Bronvermelding: De foto's op deze pagina linken naar de pagina waar zij in groot formaat te vinden zijn. Voor meer foto's over (oud) Alphen aan den Rijn verwijzen wij u graag naar deze pagina's van Alphens.nl: Luchtfoto's en Oud Alphen