Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Pensioen3daagse

maandag 8 oktober 2018

Pensioen3daagse bij VMD Koster verzekeringen

Op 6, 7 en 8 november 2018 wordt de jaarlijkse Pensioen3daagse georganiseerd. Deze dagen staan in het teken van het vergroten van het pensioenbewustzijn in Nederland. Ook VMD Koster verzekeringen doet mee. In Alphen aan den Rijn kan iedereen langskomen voor kosteloos inzicht in zijn of haar pensioen- en financiële situatie.

Pensioen in 1 uur helder

Het motto van de actie voor ondernemers en particulieren is: Pensioen in 1 uur helder! Hoe zit het met mijn situatie bij ziekte, overlijden en op pensioendatum? Iedereen heeft nu de kans om vragen te stellen over zijn of haar pensioenopbouw. Wie langskomt bij VMD Koster loopt daarna de deur uit met een helder beeld en mogelijke aandachtspunten voor zijn pensioen. Uiteraard kan het ook zijn dat alles tip top in orde is.

Zeker zijn van een plaats? Maak een afspraak!

Tijdens de Pensioen3daagse staan de pensioenexperts van VMD Koster volledig kosteloos voor u klaar. Wilt u zeker zijn van een tijdstip en plaats? Maak dan een afspraak. Bel daarvoor 0172 611 116 en vraag naar het team van de Pensioen3daagse.

Over de Pensioen3daagse

De Pensioen3daagse wordt georganiseerd door Wijzer in Geldzaken. Dit is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de overheid, onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties en de wetenschap samenwerken. Zij zetten zich in om het financiële inzicht van de Nederlanders te vergroten, zodat consumenten beter in staat zijn financiële beslissingen te nemen.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Jan Zwiers

Jan Zwiers

directeur

0172 245 955

Duidelijk en no nonsense pensioenadvies.
Alle specialisten