Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Freek-Nieuwbouw-Week in Alphen aan den Rijn van 15 t/m 19 april

maandag 1 april 2019

Freek-Nieuwbouw-Week in Alphen aan den Rijn van 15 t/m 19 april

Tijdens de Freek-Nieuwbouw-Week van maandag 15 april tot en met vrijdag 19 april kun je bij Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn binnenlopen zonder afspraak. Interesse in een nieuwbouwproject? De hypotheekadviseurs van Freek leggen je uit hoe de financiering van een nieuwbouwwoning in elkaar zit en bekijken wat je financiële mogelijkheden zijn. Aan het gesprek zijn geen kosten verbonden.

Nieuwbouw in Alphen aan den Rijn

In de omgeving van Alphen aan den Rijn worden veel nieuwe huizen en appartementen gebouwd. Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning? Dan helpt Freek je graag met jouw hypotheek. Kom daarom langs tijdens de Freek-Nieuwbouw-Week.

Ook advies over Het Havenhuys

Ook als je een vraag hebt over Het Havenhuys is dit het ideale moment om bij Freek langs te gaan. Want op zaterdag 13 april start de verkoop van de 30 appartementen en 4 penthouses van het nieuwbouwproject. Je hebt tot vrijdag 26 april de mogelijkheid om je in te schrijven op het appartement van jouw voorkeur.

Alles wat je wil weten over jouw nieuwbouwhypotheek

Je kunt van 15 tot en met 19 april dagelijks bij Freek Hypotheek binnenlopen zonder afspraak. Het adres is Raoul Wallenbergplein 5. In een gratis gesprek beantwoordt Freek al jouw vragen over hypotheken. Vraag ook naar de exclusieve voordelen voor een nieuwbouwhypotheek. Ook als je een andere hypotheekvraag hebt ben je natuurlijk welkom. 

Eerst een afspraak maken? Ook goed!

Wil je liever een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook! Bel Freek (0172 - 49 29 47) of maak online een afspraak via freekhypotheek.nl/alphen. Je kunt natuurlijk ook bij onze vestigingen in Bodegraven en Utrecht terecht met al jouw hypotheekvragen. Kijk voor de contactgegevens op freekhypotheek.nl/bodegraven en freekhypotheek.nl/utrecht.