Menu
 • en_EN, us_EN
 • nl_NL

Vacature Financial Controller

donderdag 7 november 2019

Vacature Financial Controller (16-24 uur per week)

Ben jij een ervaren Financial Controller? Iemand die met een klein team zorgt voor een solide administratie, heldere analyse en rapportage? En iemand die op financieel vlak de sparringpartner is voor de directie? Dan willen wij graag met jou in gesprek.

Wie is VMD Koster?

VMD Koster is een allround financiële dienstverlener in het Groene Hart. Wij adviseren bedrijven en particulieren over verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Daarbij hebben we van veel verzekeraars de volmacht gekregen om namens hen verzekeringen te offreren, accepteren, administreren en de schades af te wikkelen. Dat biedt veel flexibiliteit, maar stelt ook hoge eisen aan de mate waarin we ‘in controle’ moeten zijn.

De bijna 70 medewerkers verrichten hun werk vanuit een verzekeringsadviesbedrijf, volmachtbedrijf en verschillende vestigingen van Freek Hypotheek. VMD Koster is momenteel in omvang het 62e verzekeringskantoor van Nederland en de ambitie gaat veel verder.

Wat ga jij doen?

Als financial controller ben je de persoon die erop toeziet dat de administratie doorlopend een helder en duidelijk beeld geeft van het reilen en zeilen van het bedrijf. Controle en rapportage is je eerste verantwoordelijkheid. Een belangrijke tweede verantwoordelijkheid is dat je analyseert wat er gebeurt en de directie gevraagd en ongevraagd adviseert. Zijn voorgenomen investeringen of overnames rendabel en passen deze in de cashflow? Ook ondersteun je de bedrijfsanalist bij het verbeteren van bestaande processen.

Als financial controller ben je verantwoordelijk voor de output van de afdeling. De taken op de afdeling worden verdeeld tussen de twee administrateurs, een medewerker debiteurenbeheer en jezelf.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde financiële opleiding op minimaal HBO-niveau
 • Circa 5 tot 10 jaar relevante werkervaring op het gebied van controlling en/of accountancy
 • Een proactieve ‘hands-on’ werkhouding
 • We hebben een voorkeur voor een kandidaat die zijn ervaring heeft opgebouwd in een middelgrote commerciële organisatie of accountantskantoor
 • Ervaring met Exact Online is een pre
 • Ervaring in de verzekeringsbranche is een pre

Wat bieden we je?

 • Een uitdagende en invloedrijke rol binnen een dynamisch MKB-bedrijf
 • Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, ANW-hiaat verzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en reiskostenvergoeding
 • Een dienstbetrekking voor bepaalde tijd die, wanneer het van twee kanten bevalt, verlengd zal worden met een vast dienstverband
 • Een leuk team met enthousiaste mensen

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Herman Broere op telefoonnummer 0172 245 957. Meer informatie over VMD Koster vind je op www.vmdkoster.nl.

Solliciteren?

Jouw sollicitatie in de vorm van een motivatie en een actueel CV kan je sturen naar . Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Herman Broere

Herman Broere

directeur

0172 611 116

Een verzekering sluiten kan iedereen. Zorgen dat het passend blijft bij het risico is de uitdaging!
Alle specialisten