Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Collectieve zorgverzekering voor 2019 aanbieden

vrijdag 30 november 2018

Collectieve zorgverzekering voor 2019 aanbieden

Inzetten op duurzame inzetbaarheid is de beste manier om verzuim te beperken. De collectieve zorgverzekering speelt daarbij een belangrijke rol, bijvoorbeeld door het aanbieden van preventieve diensten. Biedt u al een collectieve zorgverzekering aan? Daarmee profiteren uw medewerkers ook van een aantrekkelijke korting op zowel de basis- als aanvullende zorgverzekering.

Nieuw kortingsbeleid zorgverzekering past bij inzet op duurzame inzetbaarheid

Per 1 januari 2020 is de korting bij een collectieve zorgverzekering afhankelijk van zorginhoudelijke afspraken. De korting op de basisverzekering wordt gemaximeerd tot 5%. Hoeveel korting wordt gegeven op de aanvullende zorgverzekering bepaalt de zorgverzekeraar. Wij kunnen u ondersteunen bij de keuze voor de juiste collectieve zorgverzekering waar zowel de medewerkers zelf als de organisatie als geheel van profiteren.

Advies over de collectieve zorgverzekering 

Wilt u de duurzame inzetbaarheid verbeteren door een collectieve zorgverzekering aan te bieden? Wij werken met verschillende verzekeraars samen die hiervoor uitstekende programma's aanbieden. Neem contact met ons op voor een advies over de collectieve zorgverzekering. Bel 0172 611 116 of stuur een e-mail naar

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Arthur de Jong

Arthur de Jong

adviseur

0172 424 244

Duidelijk maken wat uw plichten zijn aangaande ziekte van medewerkers. Welke risico’s kunt u dragen en wat kunt u beter verzekeren of wat moet u verzekeren.
Alle specialisten