Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Wonen in Vrijeveld? Kom langs bij Freek Hypotheek Bodegraven

woensdag 2 mei 2018

Wonen in Vrijeveld? Kom 11 mei langs bij Freek!

Binnenkort start de verkoop van de woningen van nieuwbouwproject Vrijeveld in Bodegraven. Bent u geïnteresseerd? Kom dan langs tijdens de hypotheek-informatie-dag bij Freek Hypotheek Bodegraven op vrijdag 11 mei. Loop tussen 11.00 uur en 19.00 uur binnen bij ons kantoor aan de Julianastraat 50 voor een gratis oriëntatiegesprek over uw hypotheek. Een afspraak maken is niet nodig.

Over het nieuwbouwproject Vrijeveld

Vrijeveld is onderdeel van het project Weideveld aan de rand van Bodegraven. Vrijeveld krijgt een groen en dorps karakter. Er worden 73 prachtige en energiezuinige woningen gerealiseerd die allemaal beschikken over een grote tuin. Hierdoor ontstaat er veel ruimte tussen de woningen. Dit geeft het project een kenmerkende groene uitstraling. De prijzen starten bij € 285.000 v.o.n.

Over Freek Hypotheek Bodegraven

Freek zorgt graag voor uw hypotheek, zodat u uw woondromen kan waarmaken. De vestigingen van Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Utrecht maken onderdeel uit van VMD Koster verzekeringsgroep.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Hypotheekadviseurs Gerben Jan van der Lugt en Ellen van Meijeren zijn volledig op de hoogte van de actuele woningmarkt in Bodegraven. Ook weten zij precies wat nodig is om voor u de beste hypotheek af te sluiten. Bij Freek kijken ze naar uw wensen en financiële positie. Zo vinden ze de hypotheek die precies bij u en uw nieuwe woning in Vrijeveld past. Natuurlijk nemen zij ook alle administratieve zaken uit handen.

Afspraak maken met Freek

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn voor nieuwbouwproject Vrijeveld? U bent van harte welkom op 11 mei in ons kantoor in Bodegraven. Bent u verhinderd? Geen probleem. Bel 0172  617 907 of vul het afspraakformulier in via freekhypotheek.nl/bodegraven voor een andere datum. Gerben Jan en Ellen staan – ook in de avonduren – voor u klaar!

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Gerben Jan van der Lugt

Gerben Jan van der Lugt

erkend hypothecair planner

0172 - 61 79 07

De keuze voor een hypotheek maak je niet zomaar. Het moet goed zijn én blijven. Daar zorgen wij voor!
Alle specialisten