Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Uw bedrijf op tijd AVG-proof

donderdag 26 april 2018

Uw bedrijf op tijd AVG-proof

De invoering van de AVG op 25 mei 2018 heeft flinke impact op uw bedrijfsvoering. De omgang met persoonsgegevens binnen uw bedrijf en bij uw relaties moet structureel goed zijn geregeld. Facebook laat momenteel heel goed zien hoeveel reputatieschade je oploopt wanneer je slordig met de privacy van klanten omgaat. Is uw bedrijf er al klaar voor?

Wat moet u doen om AVG-proof te zijn?

De AVG geldt voor álle organisaties die persoonsgegevens verwerken. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) handhaaft de wet en kan zware boetes opleggen tot 4% van de omzet. De reputatieschade is meestal nog veel kostbaarder. Alle reden om privacy en de AVG veel aandacht te geven.

In de markt zijn veel partijen aanwezig die u kunnen ondersteunen bij de aanpassingen die u moet doen om aan de wet te voldoen. Uit ons netwerk kunnen wij u met verschillende bedrijven in contact brengen die de implementatie van de wetgeving kunnen verzorgen. Als u wilt, kunt u dit ook voor 100% uitbesteden. Want deze bedrijven leveren maatwerk.

Privacy Protect

Voor wie een deel van de werkzaamheden zelf wil doen, maar wel professionele ondersteuning wil hebben, biedt rechtsbijstandverzekeraar DAS de dienst Privacy Protect. Met een abonnement van DAS Privacy Protect wordt snel vastgesteld wat er moet gebeuren. Daarna gaat u zelf aan de slag met de software waardoor u snel tot het gewenste resultaat komt. Afhankelijk van het abonnement zijn ook uren ondersteuning door een specialist ingeprijsd. Is dit voor u interessant? Ontdek vrijblijvend en in een paar minuten hoe AVG-proof uw bedrijf is via www.vmdkoster.nl/privacy-protect

Meer over Privacy Protect  

Meer weten of een afspraak maken?

Heeft u vragen over de AVG of DAS Privacy Protect? Neem contact op met onze adviseurs. Bel 0172 611 116, stuur een e-mail of vul het contactformulier in op deze pagina. We schakelen snel zodat u tijdig alles op orde heeft.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Robbert-Paul Verkade

Robbert-Paul Verkade

risicomanager

06 558 81 588

Ondernemen is topsport, en daar hoort een goede begeleiding bij. Samen risico’s elimineren om optimaal te presteren: daar ga ik voor met mijn klanten.
Alle specialisten