Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

VMD Koster is vriend van de Adventskerk in Alphen aan den Rijn

vrijdag 23 maart 2018

VMD Koster is vriend van de Adventskerk in Alphen aan den Rijn

De Stichting Vrienden van de Adventskerk is opgericht door een aantal enthousiaste mensen. Zij dragen de Adventskerk als herkenbaar gebouw een warm hart toe. VMD Koster is sponsor van de stichting Vrienden van den Adventskerk. Want ook wij vinden dat dit gezichtsbepalend gebouw voor Alphen aan den Rijn behouden moet blijven.

Sponsoring van Vrienden van de Adventskerk

Wij zijn zeer betrokken in onze regio. Daarom ondersteunen wij veel verschillende evenementen, sportverenigingen en culturele activiteiten in de omgeving van Alphen aan den Rijn en Bodegraven. Daar past de stichting die hard werkt voor het behoud van de Adventskerk ook bij, legt Herman uit. "Met onze bijdrage hopen wij dat de kerk in goede staat kan blijven bestaan. Wij vinden het heel goed dat de Stichting het kerkgebouw een levend onderdeel van het Alphense wil houden. Uiteraard met respect voor de religieuze bestemming van het gebouw. Bovendien ondersteunen wij graag culturele activiteiten in onze regio."

Volendams Opera Koor in Concert

Op zaterdag 14 april 2018 treedt het Volendams Opera Koor met muzikale begeleiding van blaaskwintet Hi-Five en sopraan Michal Bitan op in de Adventskerk. De dirigent is Peter Schlamilch. Het koor zal optreden in het kleurrijke en traditionele Volendammer kostuum. Een uniek concert op een prachtige plek. VMD Koster is deze avond de hoofdsponsor. Informatie over de kaartverkoop vindt u op www.vriendenvandeadventskerk.info/activiteitenkalender