Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Freek Hypotheek Utrecht

dinsdag 19 december 2017

Freek zorgt ook in Utrecht voor je hypotheek

Sinds december 2017 is Freek Hypotheek ook actief in Utrecht Vleuten De Meern. Freek helpt je niet alleen aan de beste hypotheek, maar zórgt ook nog eens voor je hypotheek, als je wilt de hele looptijd lang. En dat is ongekend in Nederland.

Waar vind je Freek?

Freek is een samenwerking van adviseurs in Alphen aan den Rijn, Amersfoort,  Bodegraven, Eindhoven, Helmond IJsselstein, Katwijk, Noordwijk, Utrecht Voorhout en Zaandam. Je vindt Freek Hypotheek Utrecht in winkelcentrum Vleuterweide aan  de Middenburcht 136 in Vleuten. Maar Freek komt als jij dat wil ook bij jou op bezoek. Bel 030 677 10 90 voor een afspraak. Of ga naar freekhypotheek.nl/utrecht.

Wie is Freek?

Freek is makkelijk benaderbaar. Of je nou het liefst belt, mailt of langskomt, we staan voor je klaar. Daarom hebben we ook gekozen voor de naam van een mens in plaats van de naam van een winkel. Makkelijk te onthouden, makkelijk te bereiken en altijd persoonlijk contact!

Drijvende kracht achter de vestiging in Utrecht Leidsche Rijn is Michiel Pelser. Hij weet precies wat er nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. Hij kijkt naar jouw financiële positie en wensen. Zo vind je de hypotheek die precies bij jou past. En natuurlijk regelt Freek de administratieve rompslomp, want bij een verhuizing of verbouwing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!  Daarvoor wordt samengewerkt met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn en Freek Hypotheek Bodegraven.

Freek, zorgt voor je hypotheek

Een hypotheekadviseur helpt je bij het sluiten van een hypotheek. Daar blijft het vaak bij. Freek gaat daarom verder. Wij zorgen gedurende de volle looptijd voor jouw hypotheek. Alle wijzigingen in je privésituatie, in je werk, je polissen en de hypotheek vertalen we naar een optimale hypotheek. Daarom is de volledige naam: Freek, zorgt voor je hypotheek

Online én persoonlijk

Heb je jouw droomhuis gevonden? Dan geeft Freek antwoord op de belangrijkste vraag: kun je het huis dat je op het oog hebt kopen? Freek laat je zien hoe je er financieel voor staat en hoeveel je daadwerkelijk kunt lenen. Gewoon, in heldere en duidelijke taal.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek staat voor de klant een online omgeving klaar. Je begint zo direct met het voorbereiden van jouw dossier. Daardoor kan je snel de hypotheek rondmaken wanneer jouw nieuwe woning gekocht is. Freek houdt je via de online omgeving doorlopend op de hoogte over waar je in het proces zit.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Michiel Pelser

Michiel Pelser

hypotheekadviseur

030 - 677 10 90

Ik weet precies wat er nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. Wil je een huis kopen in Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten of een andere plaats in de buurt? Dan zorg ik graag voor jouw hypotheek!
Alle specialisten