Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Dienstenwijzer collectieve zorgverzekering

woensdag 29 november 2017

Dienstenwijzer collectieve zorgverzekering

De collectieve zorgverzekering speelt een belangrijke rol bij verzuimpreventie. De laatste jaren is deze rol echter vaak uit het oog verloren. Door strengere regels over wanneer collectieve korting gegeven mag worden bij een zorgverzekering, komt de collectiviteit via de werkgever weer in de schijnwerpers te staan. Biedt u als bedrijf al een goede collectieve zorgverzekering aan voor uw medewerkers?

Meer dan alleen korting: aandacht voor preventie

Een zorgcollectiviteit moet meer zijn dan alleen een prijsafspraak. De focus moet liggen op duurzame inzetbaarheid en vitaliteit en het continu evalueren en monitoren hiervan. Als adviseur speelt VMD Koster hierbij een belangrijke rol. Om die rol verduidelijken hebben wij nu de dienstenwijzer voor zorgcollectiviteiten gepubliceerd. 

In de dienstenwijzer leest u wat u van ons kan verwachten. Bijvoorbeeld hoe we samen met u op zoek gaan naar de collectieve zorgverzekering met de juiste aanvullende diensten. Deze diensten moeten u helpen om uw werknemers vitaal en duurzaam inzetbaar te houden. De collectieve zorgverzekering wordt onderdeel van het gezondheidsmanagement van uw bedrijf.

Dienstenwijzer collectieve zorgverzekering

Minder verzuim, meer productiviteit

Vitaliteit en inzetbaarheid van werknemers helpen bedrijven de beste resultaten te halen. Werknemers die mentaal, emotioneel en fysiek weerkrachtig zijn, zijn productiever, minder vaak ziek en voelen zich verantwoordelijker voor hun gezondheid en inzetbaarheid. Door een goede collectieve zorgverzekering aan te bieden ontstaan er dus voordelen voor werkgever en werknemer.

Advies over de collectieve zorgverzekering

U wilt toch ook gezondheidsrisico’s beperken, productiviteit verhogen en duurzame inzetbaarheid verbeteren? Wij werken met verschillende verzekeraars samen die hiervoor uitstekende programma’s aanbieden. Is dit voor uw bedrijf interessant? Neem contact op met de specialisten op het gebied van zorg en inkomen van VMD Koster. Bel 0172 611 116 of stuur een e-mail naar info@vmdkoster.nl.