Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Hoe ziet uw zorgverzekering voor 2018 eruit?

maandag 27 november 2017

Hoe ziet uw zorgverzekering voor 2018 eruit?

Welke zorgverzekering kiest u voor volgend jaar? Om u te helpen, geven wij op vmdkoster.nl/zorgverzekering-2018 een overzicht van de beste zorgverzekering voor uw situatie. Zo bent u ook in 2018 goed verzekerd zonder meer te betalen dan nodig is.

Wij hebben afspraken gemaakt waarvan u profiteert. Bij VMD Koster kunt u uw zorgverzekering met korting aanvragen bij ONVZ en Zorg en Zekerheid. U kunt ook bij ons terecht voor de zorgverzekeringen van De Amersfoortse, Avéro Achmea, CZ, Delta Lloyd, Menzis en Stad Holland.

Keuzemogelijkheden voor uw zorgverzekering

Premie, dekking, voorwaarden: voor u en uw gezinsleden heeft u verschillende keuzemogelijkheden voor de zorgverzekering in 2018. Een paar zetten wij op een rij.

  • De verzekeringsmaatschappij: het is verstandig niet alleen naar de premie te kijken, maar ook naar de dekking, voorwaarden en klantvriendelijkheid. Bij VMD Koster kunt u terecht voor de zorgverzekeringen van Zorg en Zekerheid, Stad Holland, ONVZ, Menzis, Delta Lloyd, CZ, Avéro Achmea en De Amersfoortse.
  • Restitutie of natura: bij een naturapolis wordt alles geregeld en betaald zolang u naar een zorgaanbieder gaat waarmee de verzekeraar een contract heeft. Als er geen contract is, kan het zijn dat niet alles vergoed wordt. Bij een restitutiepolis heeft u als verzekerde vrijwel altijd een vrije keuze. De restitutiepolis is daarom ook wat duurder.
  • De aanvullende zorgverzekering: bedenk goed welke zorg u verwacht nodig te hebben en kijk vervolgens welke dekking daarbij past. Hetzelfde geldt voor de aanvullende dekking voor de tandzorg.
  • Het eigen risico: het standaard eigen risico voor de zorgverzekering is € 385,-. U kunt ervoor kiezen om dit bedrag te verhogen. Hier staat dan een korting op de premie tegenover. Het eigen risico is niet van invloed op de aanvullende zorgverzekeringen.

Advies over uw zorgverzekering

Komt u er na het bezoeken van vmdkoster.nl/zorgverzekering-2018 niet uit? Bel of mail ons dan. Wij helpen u graag. Het telefoonnummer is 0172 611 116, het mailadres