Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Veel pensioenvragen beantwoord tijdens Pensioen3daagse

dinsdag 7 november 2017

Veel pensioenvragen beantwoord tijdens Pensioen3daagse bij VMD Koster

Jaarlijks staat de Pensioen3daagse in het teken van het vergroten van het pensioenbewustzijn in Nederland. Ook in 2017, op 31 oktober, 1 en 2 november, deed VMD Koster verzekeringen mee. Mensen met vragen over hun pensioen konden bij ons kantoor binnenlopen voor een kosteloos adviesgesprek over zijn of haar pensioen- en financiële situatie.

Pensioen in 1 uur helder

“Hoe zit het met mijn situatie bij ziekte, overlijden en op pensioendatum?” Tientallen particulieren en ondernemers liepen tijdens de Pensioen3daagse binnen bij VMD Koster om het pensioen opgehelderd te krijgen. Na een uur (soms net iets meer) liepen ze de deur uit met een helder beeld over de pensioensituatie. Ook werden mogelijke aandachtspunten voor een beter pensioen toegelicht.

Over de Pensioen3daagse

De Pensioen3daagse wordt georganiseerd door Wijzer in Geldzaken. Dit is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de overheid, onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties en de wetenschap samenwerken. Zij zetten zich in om het financiële inzicht van de Nederlanders te vergroten.