Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Samenwerking VMD Koster en Zorg en Zekerheid

vrijdag 27 oktober 2017

Samenwerking VMD Koster en Zorg en Zekerheid

Voor alle Nederlanders begint in november weer de zoektocht naar een goede zorgverzekering voor het volgende jaar. Er valt veel te kiezen: welke basisverzekering (natura of restitutie), de aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering en natuurlijk de verzekeraar.

Wij adviseren over de beste zorgverzekering voor u

Bij de keuze voor de verzekeraar met de beste dekking, voorwaarden en premie is advies voor de meeste mensen zeer welkom. Daarom staan de adviseurs van VMD Koster voor u klaar. Wij werken al jaren met zorgverzekeraars samen die wat betreft kwaliteit van de dekking en dienstverlening voldoen aan onze hoge eisen. Dat zijn bijvoorbeeld De Amersfoortse, Avéro Achmea, CZ, Delta Lloyd, Menzis, ONVZ en Stad Holland. Wij zijn er trots op dat wij nu ook Zorg en Zekerheid aan dit rijtje toe kunnen voegen.

De dienstverlening van Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is een zorgverzekeraar die dichtbij de mensen staat. De verzekeraar die gevestigd is in Leiden is vooral actief in het westen van Nederland. Zorg en Zekerheid richt zich alleen op zorgverzekeringen en staat bekend om zijn uitstekende dienstverlening.

Collectieve korting op de zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid

Als enige verzekeringsadviseur in de regio mag VMD Koster de zorgverzekering van Zorg en Zekerheid aanbieden met een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Dit samenwerkingsverband werd deze maand officieel bekrachtigd door Herman Broere (directeur VMD Koster) en René Verberg (accountmanager bij Zorg en Zekerheid).

Welke zorgverzekering kiest u in 2018?

Een zorgverzekering is persoonlijk. Maar persoonlijke situaties kunnen veranderen. Daarom kunt u ieder jaar de dekking kiezen die bij u past. Er zijn veel mogelijkheden die het voor u niet overzichtelijker maken. Daarom stellen wij profielen op die uw keuze makkelijker maken. De profielen maken we in november, zodra alle verzekeraars hun premies en voorwaarden voor 2018 bekend hebben gemaakt. We plaatsen alle informatie dan op www.vmdkoster.nl/zorg.

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid via VMD Koster

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Jose van Leeuwen

Jose van Leeuwen

uw particuliere adviseur & teamleider

0172 611 116

Vakkundig, servicegericht en toegankelijk daar zit onze kracht.
Alle specialisten