Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Advies bij letselschade

vrijdag 12 mei 2017

Advies bij letselschade

Bent u gewond geraakt als gevolg van een ongeval? Dit betekent mogelijk dat u extra kosten moet maken (zoals medische kosten) of financieel verlies lijdt (verlies van inkomen). Kunt u deze schade verhalen op de aansprakelijke partij? En heeft u recht op smartengeld? Een letselschadespecialist helpt u bij het beantwoorden van deze vragen.

Inschakelen letselschadespecialist

Wij helpen u graag verder. Als u hulp nodig heeft van een letselschadespecialist, dan verwijzen wij u met een gerust hart naar Berntsen Mulder Advocaten of Munneke Lourens Advocaten. Uiteraard kunt u ook een ander kantoor te benaderen. Wij verwijzen u door omdat wij u een goede service en een optimale opvang willen bieden.

Contact met een advocaat

In deze digitale brochure krijgt u meer informatie over het inschakelen van een letselschadespecialist. Op www.vmdkoster.nl/letselschade kunt u het contactformulier voor een advocaat van Berntsen Mulder Advocaten of Munneke Lourens Advocaten invullen.

Op de foto van links naar rechts: Robin Vane (Munneke Lourens), Iris Hilhorst (Munneke Lourens), Raymond van Roon (VMD KOSTER) en Karin Nijman (Berntsen Mulder)

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Inge Hartmans

Inge Hartmans

schadebehandelaar & teamleider

0172 245 964

Wij zorgen er dan voor dat de schade soepel en vlot wordt afgewikkeld. Daarom heeft u voor VMD Koster gekozen. Wij zijn er voor u!
Alle specialisten