Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Ondernemers bezorgd om risico arbeidsongeschiktheid

dinsdag 7 februari 2017

Ondernemers bezorgd om risico arbeidsongeschiktheid

Verzekeraar Allianz deed onderzoek naar de financiële verwachtingen en bedrijfszorgen van ondernemers. De meeste van hen maken zich zorgen over hun inkomen (63%) en het risico om arbeidsongeschikt te raken (59%). Zij zijn echter wel positief gestemd over hun verwachte omzet voor 2017 en 2018. Bijna de helft (43%) voorspelt de komende twee jaar hogere omzetcijfers te halen. Slechts 10% verwacht de komende twee jaar minder omzet te draaien.

Ondernemers bezorgd om risico arbeidsongeschiktheid

Voldoende inkomen en het risico op arbeidsongeschiktheid zijn de grootste ondernemerszorgen. Het is daarom opvallend dat veel ondernemers geen arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) hebben.  Want voor ondernemers bestaat geen vangnet voor arbeidsongeschiktheid. Een AOV zorgt ervoor dat u als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten als u niet kunt werken. Het is mogelijk om een AOV zo samen te stellen dat deze altijd binnen uw budget past. Onze adviseurs denken graag met u mee.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Robbert-Paul Verkade

Robbert-Paul Verkade

risicomanager

06 558 81 588

Ondernemen is topsport, en daar hoort een goede begeleiding bij. Samen risico’s elimineren om optimaal te presteren: daar ga ik voor met mijn klanten.
Alle specialisten