Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Nieuwe website VMD KOSTER

donderdag 5 januari 2017

Nieuwe website VMD KOSTER

Sinds 2015 werken VMD en KOSTER samen als VMD KOSTER. De websites waren echter nog gescheiden. Vanaf nu is er nog één website: vmdkoster.nl

Alle informatie is nog steeds goed vindbaar. Als u een pagina van vmd.nl of koster.nl zoekt, komt u direct op de juiste nieuwe pagina terecht. Heeft u een vraag of opmerking over de nieuwe site? Dan horen wij het graag. Wij willen de website namelijk zo goed mogelijk aan laten sluiten bij de wensen van de bezoekers!

Een vraag of opmerking over de website doorgeven?

Nieuwe indeling van het menu

Het menu van de website is opnieuw ingedeeld. Zo is informatie over onze diensten en de producten die wij adviseren beter vindbaar. Alle informatie over ons bedrijf zelf staat onder het menu Contact en service.

Inloggen op het KOSTER Extranet

Wilt u uw polisgegevens online inzien en beheren? Klik dan rechtsboven in het menu op de knop Inloggen. Daar wordt u bijvoorbeeld doorgestuurd naar het KOSTER Extranet. De link daarvoor is nog steeds koster.nl/extranet.

Nieuwe website Freek Hypotheek

Ook Freek Hypotheek heeft een nieuwe website. Het vinden van een nieuw huis begint op Freekhypotheek.nl. Daar ontdek je heel eenvoudig hoeveel je ongeveer kunt lenen. Natuurlijk kun je ook direct een afspraak maken met Freek om een berekening te laten maken. De hypotheekadviseurs van Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn en Bodegraven maken onderdeel uit van VMD KOSTER verzekeringsgroep.

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Niels Haasjes

Niels Haasjes

communicatie

0172 611 116

Wij staan voor duidelijke communicatie. Zo weet u altijd wat wij van u verwachten en wat u van ons mag verwachten!
Alle specialisten