Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

Vanaf 1 januari zorgt Freek voor je Hypotheek

donderdag 29 december 2016

Vanaf 1 januari zorgt Freek voor je Hypotheek

De Hypotheekshops in Alphen aan den Rijn en Bodegraven gaan op 1 januari verder als Freek Hypotheek. Een nieuwe naam, maar op de vertrouwde plaats en met de vertrouwde gezichten. Freek helpt je niet alleen aan de beste hypotheek, maar zórgt ook nog eens voor je hypotheek, als je wilt de hele looptijd lang. En dat is ongekend in Nederland.

Freek, zorgt voor je hypotheek

Een hypotheekadviseur helpt je bij het sluiten van een hypotheek. Daar blijft het vaak bij. Freek gaat daarom verder. Wij zorgen gedurende de volle looptijd voor jouw hypotheek. Alle wijzigingen in je privésituatie, in je werk, je polissen en de hypotheek vertalen we naar een optimale hypotheek. Daarom is de volledige naam: Freek, zorgt voor je hypotheek

Online én persoonlijk

De hulp van Freek begint online. Op Freekhypotheek.nl bereken je vanaf 1 januari 2017 heel eenvoudig hoeveel je ongeveer kunt lenen. Of je maakt direct een afspraak met Freek om een berekening te laten maken. Als jouw droomhuis gevonden is, geeft Freek antwoord op de belangrijkste vraag: kun je het huis dat je op het oog hebt kopen? Freek laat je zien hoe je er financieel voor staat en hoeveel je daadwerkelijk kunt lenen. Gewoon, in heldere, duidelijke taal.

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek staat voor de klant een online omgeving klaar. Je begint zo direct met het voorbereiden van jouw dossier. Daardoor kan je snel de hypotheek rondmaken wanneer jouw nieuwe woning gekocht is. Freek houdt je via de online omgeving doorlopend op de hoogte over waar je in het proces zit.

Maar waarom de naam Freek?

Freek is makkelijk benaderbaar. Of je nou het liefst belt, mailt of langskomt, we staan voor je klaar. Daarom hebben we ook gekozen voor de naam van een mens in plaats van de naam van een winkel. Makkelijk te onthouden, makkelijk te bereiken en altijd persoonlijk contact!

Waar vind je Freek?

Loop binnen bij ons kantoor in Alphen aan den Rijn (Raoul Wallenbergplein 5) of Bodegraven (Julianastraat 50). Bellen kan natuurlijk ook (0172 49 29 47 voor Alphen aan den Rijn en 0172 61 79 07 voor Bodegraven). Online ga je naar www.freekhypotheek.nl of je mailt naar alphen@freekhypotheek.nl en bodegraven@freekhypotheek.nl.

Freek is een samenwerking van adviseurs in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Bodegraven, IJsselstein, Katwijk, Noordwijk, Voorhout en Zaandam. Deze advieskantoren kiezen met deze nieuwe naam voor een werkwijze die nog klantgerichter is!