Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

VMD KOSTER doneert 500 euro aan Ronald McDonald Huis Leiden

dinsdag 20 december 2016

VMD KOSTER doneert 500 euro aan Ronald McDonald Huis Leiden

In november heeft Linda Hoogervorst, student aan de Hogeschool van Amsterdam en stagiaire bij VMD KOSTER, een onderzoek uitgevoerd over ziekteverzuim. Zijn bedrijven bekend met de regels en verantwoordelijkheden als het gaat om zieke werknemers? Met dit onderzoek wordt duidelijk waar de mogelijkheden liggen voor bedrijven om het verzuimbeleid te verbeteren en waar behoefte is aan extra advies.

Donatie aan Ronald McDonald Huis Leiden

Voor ieder ingevuld formulier doet VMD KOSTER een donatie aan het Ronald McDonald Huis in Leiden. De bijna 200 respondenten hebben op deze manier € 500,- bij elkaar gebracht voor dit goede doel. Het bedrag werd op dinsdag 20 december bij Golfclub Zeegersloot overhandigd door Arie van der Veer, adviseur van VMD KOSTER, aan Ernst van Win en Nancy Haanappel, voorzitter en manager van het Ronald McDonald Huis Leiden.

Over het Ronald McDonald Kinderfonds

Als ouder wil je er altijd voor je kind zijn. Zeker als het op zijn kwetsbaarst is. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind altijd z’n ouders dichtbij. Zo zijn mama en papa altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan.

Onderzoeksrapport

Later deze maand verschijnt het volledige onderzoeksrapport. Daarin worden alle resultaten van de enquête besproken en staan aanbevelingen voor bedrijven. Wilt u er zeker van zijn dat u het rapport ook ontvangt? Vraag het alvast aan via