Menu
  • en_EN, us_EN
  • nl_NL

90 jaar VMD Koster verzekeringen

90 jaar VMD Koster verzekeringen

Ons bedrijf is in 1929 gestart met advies over verzekeringen. Op 1 oktober 2019 vieren wij onze 90e verjaardag. We nemen u graag mee in onze rijke geschiedenis.

Interviews met oud-eigenaren

Journalist Dick Spelt heeft met oud-eigenaren en de huidige directie gesproken over de geschiedenis van ons bedrijf. Het leverde acht interviews op die een mooi beeld geven van de ontwikkeling van ons bedrijf, maar ook de ontwikkeling van ons vakgebied in de afgelopen 90 jaar. Zeer de moeite waard om te lezen als u geïnteresseerd bent in ons bedrijf, de verzekeringsbranche of het bedrijfsleven in de omgeving van Alphen aan den Rijn en Bodegraven!

Open de interviews

De geschiedenis van 1929 tot en met 2019

In 1929 startte Assurantiekantoor W.J. van Leeuwen & Zonen. Een naam die later wijzigde in Deerenberg & Van Leeuwen. Na enkele overnames en fusies werd de naam VMDeerenberg en zo bleef deze tot en met 2015.  Toen is VMD Koster verzekeringen ontstaan. In dat jaar verhuisden we met de Alphense vestigingen naar onze prachtige kantoorruimte in de voormalige chocoladefabriek de Baronie. Sindsdien zitten we niet stil.

De geschiedenis van 1929 tot en met 2019

 

VMD Koster verzekeringen 90 jaar